blog nasıl açılır

Blog ve Blogger Nasıl Açılır ?

Merhabalar yine sizler ile özgün bir yazımızda beraberiz. Webmaster olma yolunda ilk adımları atarken bizlere büyük tecrübeler kazandırıcak blog ve blogger siteleri nasıl açılır , Nasıl bir blogger kurarım , Blog sitesini nasıl açabilirim gibi kafanızı kurcalayan sorulara ufakta olsa yardımcı olmak için bu yazımızda yine beraberiz. Blogger ve blog açma çeşitli blog sitelerindede mevcut olan bi konudur. Blogger ve Blog açmak oldukça kolay ve zorlamadan sizlere kısa bilgiler vererek anlatmaya çalışacağız.

Sizde blog dünyasına girip birşeyler yazıp çizmek istiyorsanız ve blog sayfalarınızı profesyonelleşmek için ve yeni web sitelerine yelken açmak istiyorsanız bk web tasarım sitemizdeki blog sayfamızdaki yazılarımızı takip etmelisiniz. Blogger üzerinden blog nasıl açabilirim? bloggerden blog açmak istiyorum, ne yapmam lazım gibi sorulara cevap bulabilir ve iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabiliriz? diyorsanız doğru adrestesiniz dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Blogger’i Google’ın satın alması ile önlenemez bir yükselişe geçti ve bayağı bir üyesi olduğu biliniyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı bloggeri cazip kılan seçeneklerin başında geliyor.

Aynı zamanda wordpress inde ücretsiz blog servislerini kullanabilirsiniz. Hemen hemen aynı metotlar ile kaliteli paylaşımlar yaparak kendinize blog siteleri açabilir daha sonra site kurduğunuzda bu blogları paravan olarak kullanabilirsiniz.

Eğer blog açacaksanız Bloggerden açmanızı  şiddetle öneririm görebileceğiniz en iyi blog servislerinin en başlarında yer alır. Blog açmaya karar verdiyseniz ki bu yazıyı okuyarsanız karar vermişsiniz demektir. Blogger açmak için öncelikle bir gmail hesabınızın olması şarttır. Eğer bir gmail hesabınız yok ise hemen kendinize ait bir gmail hesabı oluşturmalısınız. Öncelikle google girdiğimizde üst tarafta blogger sekmesi olucak ona tıklamanız gerekmektedit. Önceden oluşturduğunuz gmail hesabı ile giriş yapıyoruz. Eğer hala açmadıysanız hemen üst taraftaki kayıt butonuna tıklıyoruz. Hesabı oluşturduktan sonra blogger hesabına dön diyoruz. Giriş yaptıktan sonra gmail hesabımıza blogger ile alakalı bir doğrulama maili gelicektir. Bu mail ile hesabımızı doğruluyoruz. Karşımıza gelen sayfada blogger a devam et yada bloglamaya devam et yazısı çıkıcaktır. Turuncu renkli alt tarafta bu linke tıklıyoruz. Blogger paneli ekrana gelicektir. Daha önce bir blog hesabı açmadığımız için karşımıza blog açma linkleri gelicektir. Bu aşamadan sonrası zaten çok basit işlemlerdir. Üst tarafta yeni blog sekmesi var direk ona tıklıyoruz ve başlık , blog sayfa ismi sorulucak onları giriyoruz.

Alt kısımlarda blog sayfamız ile alakalı temalar mevcut içlerinden en çok hoşunuza giden tema hangisi ise onu seçiyoruz ve devam ediyoruz. Daha sonra blog oluşturun butonuna tıklayarak blogu oluşturuyoruz. Boş bir blog gelicek ve yazı yayınlamak istiyorsanız kalem işareti beliricektir. Ona tıklamanı gerekmektedir. Makale başlığı en üste yazılıcak şeklide devam ediyoruz. Alt kısımda makele yani yazı alanına özgün yazılarımızı, yazı tipi , rengi , gibi bir word editörü mevcut oradan istediğimiz şekilde yazılarınızı derleyebilirsiniz. Artık o sizin hayal gücünüze bağlı olarak değişiklikler yapabilirsiniz. Sağ alt tarafta etiket kısımları var onları ekleyebilirsiniz. Bu yazılarınız için gerekli olucaktır. Herşeyi bitirdiyseniz yazıyı yayınlamalısınız. Bundan sonrası aynı işlemler ile devam etmektedir. Bk web tasarım kaliteli içerikler ile özgün blogu sayesinde siz değerli okurlarına hizmet vermeye devam edicektir.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...

2 thoughts on “Blog Nasıl Açılır ?

  1. Çok teşekkür ederiz sağlıklı bilgiler verdiğiniz için. Paylaşımlarınız kaliteli her zaman takip edeceğim başarılar dileriz….

  2. Çok güzel bir anlatım olmuş arkadaşıma tavsiye ettim hatta linki ona yolladım oda faydalandı çok çok teşekkürler…

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. * işaretli alanların doldurulması zorunludur.

Bizi Arayın
DMCA.com Protection Status